További információk a publikáció megjelenéséről

A publikációs tevékenység jelentőségére tekintettel Szerkesztő Bizottságot hoztunk létre a résztvevők tudományos publikációinak megjelentetésére. A pályázati támogatás a publikációk megjelenésére nem terjed ki; a cikkek megjelenése a konferenciától elhatárolva történik. A mellékelt, formai követelményeket tartalmazó sablon szerint összeállított, maximum 5 oldalas, kizárólag WORD  formátumban elkészített anyagokat ISBN számmal ellátott, nyomtatott kiadványban jelentetjük meg a résztvevők számára.

A publikációk megjelenésének költsége a résztvevőt terheli.

A publikáció megjelenésének költsége: 20 000 Ft + ÁFA /2 db elsős szerzős publikáció. A doktori fokozat előtt álló hallgatóknak kedvezményesen 16 000 Ft+ ÁFA/2 db elsős szerzős publikáció. A díjat átutalással kell kiegyenlíteni.

Számlaszám: 10025004-00282730-00000000 Magyar Államkincstár.

Első szerzőként legfeljebb két publikációval lehet a kiadványba jelentkezni (ezen kívül maximum két dolgozat társszerzőjeként lehet szerepelni). A maximum 5 oldalas, kizárólag WORD formátumú publikációkat ISBN számmal ellátott, nyomtatott kiadványban jelentetjük meg a résztvevők számára. Elkészítés kizárólag az oldal aljáról letölthető sablon szerint:

A cikkeket 2015. augusztus 25-ig e-mailben kell elküldeni a koszegi.iren@kfk.kefo.hu e-mail címre.

A számlát a résztvevő által megadott munkahelyi névre és címre állítjuk ki. Ettől eltérő számlázási igényét az erdeikonf@kfk.kefo.hu e-mail címen jelezze 2015. augusztus 10-ig! Ha szükséges, közölje adószámát is. Az átutalás közlemény rovatában kérjük, tüntesse fel: a nevét, és a publikáció 2. körlevélben feltüntetett sorszámát (pl. Publ 31). Számlázással kapcsolatos egyéb információk pénzügyi ügyintézőinktől kérhetők: Karuczka Alíz 76/501-973 karuczka.aliz@gf.kefo.hu vagy Gogolákné Trepák Ágnes 76/501-975 trepak.agnes@gf.kefo.hu elérhetőségeken. A publikációs költség fizetési határideje a számla kiállításától számított 15 nap.

Kiadvány megjelenése a költségek befizetése után, várhatóan 2015 novemberében.

A szakmailag kiemelkedő és min. 40%-ban átdolgozott publikációk ISSN számmal rendelkező GRADUS elektronikus folyóiratban is megjelenhetnek. Elsősorban angol nyelvű publikációkat várunk! A folyóiratban való megjelenés díjmentes. A publikációkat folyamatosan lehet feltölteni a folyóirat online rendszerén keresztül. Megjelenés várhatóan a 2015. novemberi vagy a 2016. áprilisi számban. A GRADUS folyóirat template elérhető:

http://gradus.kefo.hu/index.php/gradus/about/submissions#authorGuidelines

A kiadványban és a folyóiratban megjelenő cikkek lektorálásáról a Szerkesztő Bizottság gondoskodik. Köszönjük azok jelentkezését, akik vállalnak lektorálást.

Publikációs információk

Az 5 oldalas kiadvány cikk formai sablonja